espaESPA

Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης

Τελευταία Ενημέρωση, Ιούλιος 2020. Αυτοί είναι οι όροι χρήσης (“Όροι Χρήσης”) για τη χρήση των υπηρεσιών ή των λειτουργιών στους ιστότοπους που ανήκουν και ελέγχονται από την εταιρία ΕΡΓΑΝΗ ΑΕ Εμπόριο Οφθαλμολογικών & Χειρουργικών Ειδών («ΕΡΓΑΝΗ ΑΕ») εν συντομία «εταιρεία», συμπεριλαμβανομένων www.mannovit.gr (οι “Ιστότοποι”). Μπορούμε να προσθέτουμε επιπλέον ιστότοπους ανά διαστήματα, καθώς επεκτείνουμε τις προσφορές μας στον τομέα της υγείας και επομένως αυτοί οι «Όροι Χρήσης» θα διέπουν αυτούς τους νέους ιστότοπους κατά την προσθήκη τους.  Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους ιστότοπούς μας από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο (π.χ. μέσω μιας εφαρμογής iPhone) και οι παρόντες « Όροι Χρήσης» διέπουν τη χρήση των ιστότοπων και της συμπεριφοράς σας, ανεξάρτητα από το μέσο πρόσβασης που χρησιμοποιείτε.  Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις διαδραστικές μας υπηρεσίες (“Διαδραστικές Υπηρεσίες”), τις Αξιολογήσεις και τις Κριτικές (υπηρεσία «ΑΚ»), την υπηρεσία Ερωτήσεων και Απαντήσεων (η “Υπηρεσία Ε & A”) και οι παρόντες « Όροι Χρήσης» διέπουν τη χρήση αυτών των Διαδραστικών Υπηρεσιών.

Επίσης, θέλουμε να αλληλεπιδράσουμε μαζί σας σε ιστότοπους τρίτων όπου δημοσιεύουμε περιεχόμενο ή δεχόμαστε τα σχόλιά σας, όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram κ.λπ. (“Ιστότοποι Τρίτων”).  Οι Όροι Χρήσης και άλλες κατηγορίες των Ιστοτόπων μας παρέχουν οδηγίες (“Οδηγίες”) και κανόνες και κανονισμούς (“Κανόνες”) σε σχέση με τις Διαδραστικές Υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών που αφορούν Ιστοσελίδες Τρίτων, αλλά η «εταιρεία» δεν ελέγχει αυτούς τους Ιστοτόπους Τρίτων, και οι παρόντες Όροι Χρήσης, οι Οδηγίες μας και οι Κανονισμοί μας δεν ισχύουν για εταιρείες που δεν κατέχουμε ή δεν ελέγχουμε, ή για τις ενέργειες των ανθρώπων που η «εταιρεία» δεν απασχολεί ή δεν διαχειρίζεται. Θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τους όρους χρήσης που δημοσιεύονται σε αυτούς τους Ιστότοπους Τρίτων.

Χρησιμοποιώντας τους Ιστότοπους, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης, την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις Οδηγίες και τους Κανονισμούς μας, ανεξάρτητα από το αν τα έχετε διαβάσει ή όχι. Εάν δεν συμφωνείτε με κανένα από αυτά, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τους Ιστότοπούς μας.

Η «εταιρεία» διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να αλλάζει ή να τροποποιεί οποιονδήποτε από τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονται στους Όρους Χρήσης, τις Οδηγίες και τους Κανονισμούς κατά καιρούς, χωρίς προειδοποίηση και κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις στους παρόντες Όρους Χρήσης, Οδηγίες ή Κανόνες θα ισχύουν κατά την δημοσίευση των αναθεωρήσεων τους.  Η συνεχιζόμενη χρήση των Ιστοτόπων μετά την δημοσίευση οποιωνδήποτε αλλαγών ή τροποποιήσεων συνιστά την αποδοχή σας σε τέτοιες αλλαγές ή τροποποιήσεις και εάν δεν συμφωνείτε με αυτές τις αλλαγές ή τροποποιήσεις, πρέπει να διακόψετε αμέσως τη χρήση των Ιστοτόπων.  Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να εξετάζετε συχνά τους παρόντες Όρους Χρήσης, τις Οδηγίες και τους Κανόνες μας και οποιεσδήποτε άλλες εφαρμοστέες πολιτικές, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών τους, για να κατανοήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τη χρήση των Ιστότοπων σας.

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλος ο σχεδιασμός, τα κείμενα, τα γραφικά, τα λογότυπα, τα εικονίδια κουμπιών, οι εικόνες, τα ηχητικά και τα βίντεο κλιπ, η επιλογή και η διαρρύθμιση αυτών, και όλο το λογισμικό στους Ιστότοπους Προστατεύεται από τα Πνευματικά Δικαιώματα της εταιρείας Εργάνη ΑΕ, ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ. Η συγκέντρωση (δηλαδή η συλλογή, η οργάνωση και η σύνθεση) όλων των περιεχομένων στους Ιστότοπους αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της «εταιρείας» και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται στους Ιστότοπους είναι ιδιοκτησία της «εταιρείας» ή των προμηθευτών της και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Οποιαδήποτε χρήση των υλικών των Ιστοτόπων – συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, τροποποίησης, αντιγραφής, διανομής, αναδημοσίευσης, μετάδοσης, έκθεσης ή απόδοσης – χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της «εταιρείας», απαγορεύεται αυστηρά.

Εμπορικά σήματα

Όλες οι κεφαλίδες σελίδων, τα εξατομικευμένα γραφικά και τα εικονίδια κουμπιών αποτελούν σήματα υπηρεσιών της «εταιρείας» και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν προσφέρεται από την «εταιρεία» με οποιονδήποτε τρόπο που ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες, ή με οποιονδήποτε τρόπο που υπονομεύει ή δυσφημίζει την «εταιρεία». Τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα, τα ονόματα προϊόντων και τα ονόματα εταιρειών ή λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους, εν προκειμένω της εταιρείας VR Medical, www.vrmed.eu.

Πληροφορίες Προϊόντος

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στους ιστότοπους μπορούν να παραγγελθούν και να παραδοθούν μόνο εντός της Ελλάδας και της Κύπρου.  Τα προϊόντα Mannovit που εμφανίζονται στους Ιστότοπους ενδέχεται να είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα/φαρμακεία στην Ελλάδα και Κύπρο.  Εάν κάποιος ανήλικος χρησιμοποιεί οποιοδήποτε προϊόν ή αγαθό από τον ιστότοπο, θα πρέπει να είναι μόνο αφού ο νόμιμος κηδεμόνας ή γονέας έχει συζητήσει το προϊόν με τον ανήλικο και έχει εγκρίνει με την άδεια του την αγορά και χρήση.

Όλα τα υλικά και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από την «εταιρεία» προορίζονται να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπικούς εκπαιδευτικούς ή ενημερωτικούς σκοπούς.  Οι δηλώσεις και τα προϊόντα δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας. Όλα τα προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες, τις προφυλάξεις και τους οδηγούς τους. Πρέπει πάντα να ελέγχετε τα συστατικά των προϊόντων για να αποφύγετε τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις. Η χρήση των Ιστότοπων δεν χρησιμεύσει ως υποκατάστατο της επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής: οι εν λόγω Ιστότοποι είναι αποκλειστικά για την ενημέρωση. Συμβουλευτείτε το δικό σας γιατρό ή ειδικό ιατρικό σύμβουλό σχετικά με τη χρήση οποιωνδήποτε αγαθών, προϊόντων ή πληροφοριών που λαμβάνονται από τους Ιστότοπους προτού χρησιμοποιήσετε ή βασίσετε σε αυτά. Ο γιατρός σας ή ο ειδικός ιατρικός σύμβουλος σας θα πρέπει να ικανοποιεί όλα τα ιατρικά ερωτήματα, τις ανησυχίες και τις αποφάσεις σχετικά με την πιθανή αντιμετώπιση οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης.  Η «εταιρεία» δεν δίνει ή δεν προτίθεται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις που σχετίζονται με την ιατρική και οι συγκεκριμένοι Ιστότοποι δεν αντικαθιστούν κανένα γιατρό ή ιατρικό πόρο. Η «εταιρεία» δεν παρουσιάσει τον εαυτό της ως γιατρό ούτε υπονοεί αυτό. Δεν παρέχονται εκ προθέσεως φαρμακευτικές συνταγές ή ιατρικές θεραπείες στους Ιστοτόπους αυτούς.

Τα προϊόντα που περιγράφονται στους Ιστότοπους και τις Διαδραστικές Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δειγμάτων δωρεάν της Mannovit που μπορεί να σας παρέχουν, είναι για προσωπική σας χρήση μόνο. Δεν επιτρέπεται η πώληση ή η μεταπώληση των προϊόντων που αγοράζετε ή λαμβάνετε από την Mannovit. Η «εταιρεία» διατηρεί το δικαίωμα, με ή χωρίς προειδοποίηση, να ακυρώσει ή να μειώσει την ποσότητα οποιασδήποτε παραγγελίας που έχει πληρωθεί, ή προϊόντα που θα σας παρασχεθούν, τα οποία ενδέχεται να συνεπάγονται σε παραβίαση των παρόντων Όρων Χρήσης, όπως ορίζεται από την «εταιρεία» κατά τη διακριτική της ευχέρεια.

Πληροφορίες χρώματος

Ενώ η «εταιρεία» προσπάθησε να προβάλει με ακρίβεια τα χρώματα των προϊόντων της, τα παρόντα χρώματα που βλέπετε εξαρτώνται από την οθόνη σας και ενδέχεται να μην είναι ακριβή.

Ευθύνη για το περιεχόμενό σας

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλο το περιεχόμενο που ανεβάζετε, δημοσιεύετε, στέλνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μεταβιβάζετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέσω ή προς τους Ιστότοπους, μέσα από τις Διαδραστικές Υπηρεσίες ή με άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής αξιολογήσεων και κριτικής των προϊόντων και όλων των άλλων δεδομένων, πληροφοριών του προφίλ, αρχεία, κείμενα, λογισμικό, εφαρμογές, μουσική, ήχο, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο, μηνύματα, βαθμολογίες, καταχωρήσεις στο φόρουμ, σχόλια, ερωτήσεις, απαντήσεις ή άλλα υλικά (συλλογικά “Περιεχόμενο”). Δεν θα δεχτούμε περιεχόμενο από εσάς εκτός εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης των Ιστότοπων.

 

Η Χρήση του Περιεχομένου στους Ιστότοπους και ο Περιορισμός της Ευθύνης

Η «εταιρεία» παρέχει τους Ιστότοπους και τις Διαδραστικές Υπηρεσίες και όλες τις άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες στους ιστότοπους μόνο ως φόρουμ. Η «εταιρεία» δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε δηλώσεις, παραστάσεις ή Περιεχόμενο που παρέχεται από τους χρήστες της σε οποιοδήποτε δημόσιο φόρουμ στους Ιστότοπους ή σε οποιονδήποτε Ιστότοπο Τρίτων, συμπεριλαμβανομένων,  χωρίς περιορισμό, ενέργειες μέσω των Διαδραστικών Υπηρεσιών. Οποιοδήποτε Περιεχόμενο, εκτίθεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Γενικότερα, το Περιεχόμενο που δημοσιεύεται μέσω ή στους Ιστοτόπους ή σε οποιονδήποτε Ιστότοπο Τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των Διαδραστικών Υπηρεσιών, δεν ελέγχεται από την «εταιρεία». Η «εταιρεία» δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια, την ακεραιότητα ή την ποιότητα αυτού του Περιεχομένου. Κατανοείτε ότι με τη χρήση των Διαδραστικών Υπηρεσιών ενδέχεται να εκτεθείτε σε Περιεχόμενο που μπορεί να είναι προσβλητικό, άσεμνο ή απαράδεκτο και η «εταιρεία» δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε τέτοιο Περιεχόμενο και ότι ο κίνδυνος βλάβης ή ζημιάς από τα προαναφερθέντα εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς. Σε καμία περίπτωση η «εταιρεία» δεν θα ευθύνεται με οποιονδήποτε τρόπο για οποιοδήποτε Περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, (i) τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε Περιεχόμενο, ή (ii) οποιασδήποτε απώλεια ή ζημία (περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, σωματικών βλαβών ή υλικών ζημιών) οποιουδήποτε είδους που προκύπτουν από τη χρήση οποιουδήποτε Περιεχομένου που αναρτάται, αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μεταβιβάζεται μέσω ή στους Ιστοτόπους ή μέσω των Διαδραστικών Υπηρεσιών.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Περιεχόμενο και σε οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο των Ιστοτόπων μόνο όπως ορίζεται από τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου, και συμφωνείτε να μην ασχολείστε με τη χρήση, αντιγραφή ή διανομή οποιουδήποτε περιεχομένου εκτός από ό, τι παρέχεται ρητά εδώ.

Συμφωνείτε να μην παρακάμψετε, απενεργοποιήσετε ή παρεμποδίσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τις λειτουργίες που σχετίζονται με την Ασφάλεια του Ιστοτόπου ή τις λειτουργίες που εμποδίζουν ή περιορίζουν τη χρήση οποιουδήποτε Περιεχομένου ή επιβάλλουν περιορισμούς στη χρήση του Ιστοτόπου ή του Περιεχομένου αυτού. Δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνετε ή να διακόπτετε την λειτουργία των Ιστοτόπων, ή τους διακομιστές ή τα δίκτυα που συνδέονται με τους Iστότοπους, ή να παραβιάσετε τυχόν προϋποθέσεις, διαδικασίες, πολιτικές ή κανονισμούς των δικτύων που συνδέονται με τους Ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης οποιασδήποτε συσκευής, λογισμικού ή διαδικασίας για να παρακάμψετε τις αυτόματες κεφαλίδες αποκλεισμού. Η «εταιρεία» διατηρεί όλα τα δικαιώματα που δεν παρέχονται ρητά στο και για το Περιεχόμενο. Όταν χρησιμοποιείτε τις Διαδραστικές Υπηρεσίες, δεν πρέπει να διακόψετε την κανονική ροή του διαλόγου, να προκαλέσετε μια σελίδα να “μετακινηθεί” ταχύτερα από ό, τι οι άλλοι χρήστες είναι σε θέση να πληκτρολογήσουν, ή να ενεργήσετε κατά τρόπο τέτοιο που επηρεάζει αρνητικά την ικανότητα των άλλων χρηστών να συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο στις συναλλαγές.

Υποβολή Περιεχομένου

Υποβάλλοντας Περιεχόμενο στην «εταιρεία», δηλώνετε και εγγυάστε ότι:

 • Κατανοείτε ότι συμμετέχετε σε δημόσιο φόρουμ και ότι το Περιεχόμενό σας θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους άλλους χρήστες των Ιστότοπων, των Διαδραστικών Υπηρεσιών και των πιθανών Ιστότοπων Τρίτων.
 • Είστε ο μόνος δημιουργός και ιδιοκτήτης της πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλων δικαιωμάτων (ή διαθέτετε τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, δικαιώματα, συγκαταθέσεις και εξουσιοδοτήσεις στην «εταιρεία» να χρησιμοποιεί όλη την πνευματική ιδιοκτησία και άλλα δικαιώματα για να επιτρέψει την ένταξη και τη χρήση του Περιεχομένου με τον τρόπο που ορίζεται από τους Ιστότοπους και τους παρόντες Όρους Χρήσης).
 • Όλα τα “ηθικά δικαιώματα” που ενδέχεται να έχετε σε ένα τέτοιο Περιεχόμενο έχουν απαλλαγεί οικειοθελώς από εσάς και δεν απαιτείτε να χρησιμοποιούνται οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες σε σχέση με το Περιεχόμενο που υποβάλλετε ή τυχόν παράγωγα ή αναβαθμίσεις ή ενημερώσεις του.
 • Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύετε είναι ακριβές.
 • Είστε ηλικίας τουλάχιστον 18 ετών, και εάν είστε ανήλικος, έχετε λάβει τη συγκατάθεση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα σας για να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο και να συμφωνήσετε με τους παρόντες Όρους Χρήσης, και ότι η χρήση του Περιεχομένου που εφαρμόζετε δεν παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης και δεν θα προκαλέσει βλάβη σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα.

Επίσης, δηλώνετε και εγγυάστε ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο που υποβάλλετε:

 • Δεν είναι ψευδές, ανακριβές ή παραπλανητικό.
 • Δεν βλάπτει τους ανηλίκους.
 • Δεν παραβιάζει κανένα δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα ή δικαιώματα δημοσιότητας ή ιδιωτικό απόρρητο οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας.
 • Δεν παραβιάζει τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε σε σχέση με τέτοιο Περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει συμβατικής ή εμπιστευτικής σχέσης (όπως, αλλά όχι μόνο, εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή από εμπιστευτικές συμφωνίες) .
 • Δεν παραβιάζει κανένα νόμο, καταστατικό, διάταγμα ή κανονισμό (συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, αυτών που διέπουν τον έλεγχο των εξαγωγών, την προστασία των καταναλωτών, τον αθέμιτο ανταγωνισμό, την απαγόρευση των διακρίσεων ή την ψευδή διαφήμιση).
 • Δεν είναι, ή δεν πρόκειται εύλογα να θεωρηθεί, παράνομο, επιβλαβές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, χυδαίο, άσεμνο, εναντίον της ιδιωτικής ζωής του άλλου, απεχθές, φυλετικά ή θρησκευτικά προκατειλημμένο ή προσβλητικό, υβριστικό, επιζήμιο, απειλητικό ή ενοχλητικό σε οποιοδήποτε άτομο, συνεργάτη ή εταιρία.
 • Δεν υποβάλλεται για αποζημίωση ή άλλο αντίτιμο από Τρίτους. Δεν περιλαμβάνει πληροφορίες που αναφέρονται σε άλλους ιστότοπους, διευθύνσεις, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες επικοινωνίας ή αριθμούς τηλεφώνου.
 • Συμμορφώνεται από όλες τις απόψεις με τους παρόντες Όρους Χρήσης, την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και όλες τις Οδηγίες και τους Κανονισμούς.
 • Δεν αποτελεί αυθαίρετη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση, διαφημιστικό υλικό, “ανεπιθύμητη αλληλογραφία”, “σπαμ”, “αλυσιδωτές επιστολές”, “επιχειρηματικό σχήμα πυραμίδας” ή οποιαδήποτε άλλη μορφή προσβολής, και
 • Δεν περιέχει ιούς , “σκουλήκια” ή άλλα δυνητικά επιβλαβή προγράμματα ή αρχεία για τον υπολογιστή.

Η «εταιρεία» δεν εγκρίνει κανένα Περιεχόμενο ή γνώμη, σύσταση ή συμβουλή που αναφέρεται σε αυτήν και η «εταιρεία» αποποιείται κάθε ευθύνη σε σχέση με το Περιεχόμενο.

Εάν το Περιεχόμενό σας περιλαμβάνει ιδέες, συστάσεις, έγγραφα ή προτάσεις για την «εταιρεία» μέσω των Διαδραστικών Υπηρεσιών, (α) το Περιεχόμενο αυτό δεν είναι εμπιστευτικό ή ιδιόκτητο και η «εταιρεία» δεν έχει καμία υποχρέωση εμπιστευτικότητας, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με αυτά. (β) Η «εταιρεία» μπορεί να έχει ήδη κάτι παρόμοιο με αυτό το Περιεχόμενο υπό εξέταση ή ανάπτυξη, και (γ) δεν δικαιούστε καμία αποζημίωση, πληρωμή ή επιστροφή χρημάτων για τέτοιο Περιεχόμενο από την «εταιρεία»  σε καμία περίπτωση.

Για οποιοδήποτε Περιεχόμενο που υποβάλλετε, παρέχετε στην «εταιρεία» παγκόσμιο, συνεχές, ανέκκλητο, ατελές, με παραχώρηση περαιτέρω αδειών εκμετάλλευσης, και μεταβιβάσιμο δικαίωμα χρήσης και άδεια αναπαραγωγής, επικοινωνίας, διανομής, αντιγραφής, τροποποίησης, πλήρους διαγραφής, επεξεργασίας, προσαρμογής, δημοσίευσης, μετάφρασης, δημόσιας προβολής, δημόσιας εκτέλεσης, χρήσης, δημιουργίας παράγωγων έργων και / ή την πώληση ή / και την διανομή τέτοιου Περιεχομένου και / ή την ενσωμάτωση του εν λόγω Περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, μέσο ή τεχνολογία, είτε τώρα, είτε από δω και πέρα, σε όλο τον κόσμο, χωρίς αποζημίωση σε εσάς. Αυτή η άδεια θα παραμείνει έως την λήξη αυτών των Όρων Χρήσης και την χρήση της Ιστοσελίδας.

Οδηγίες για τις Διαδραστικές Υπηρεσίες

Θέλουμε να μάθουμε τι σκέφτεστε για τα προϊόντα που δοκιμάσατε, αγοράσατε, γνωρίζετε και αγαπάτε και σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε τις Διαδραστικές Υπηρεσίες μας. Όταν γράφετε μια κριτική ή θέτετε μια ερώτηση, λάβετε υπόψη τις ακόλουθες οδηγίες:

 • Εστιάστε στο προϊόν και την προσωπική σας εμπειρία
 • Παρέχετε λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί σας αρέσει ή δεν σας αρέσει κάποιο προϊόν, και
 • Όλες οι κριτικές, τα σχόλια και οι ερωτήσεις που υποβάλλονται διαβάζονται από τους συντονιστές μας και υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τις Διαδραστικές Υπηρεσίες μας παριστάνοντας οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, οποιουδήποτε υπαλλήλου της «εταιρείας», συντονιστή του φόρουμ, οδηγό ή εξυπηρετή, ή να δηλώσετε ψευδώς ή να παραπλανήσετε με άλλο τρόπο, παρουσιάζοντας ψευδώς την σύνδεσή σας με ένα άτομο ή μια οντότητα. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Διαδραστικών Υπηρεσιών για τη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Όπως προαναφέρθηκε, η «εταιρεία» διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύσει μία αξιολόγηση ή να αποσύρει μια αναρτημένη αξιολόγηση για οποιονδήποτε λόγο. Η αξιολόγησή σας θα αποκλειστεί αν παραβιάζει τις Οδηγίες ή τις διατάξεις στους παρόντες Όρους Χρήσης σχετικά με την υποβολή Περιεχομένου γενικά.

Περιεχόμενο και Ιστότοποι Τρίτων

Η «εταιρεία» μπορεί να παρέχει Περιεχόμενο Τρίτων (“Περιεχόμενο Τρίτων”) ή συνδέσμους σε Ιστότοπους Τρίτων ως υπηρεσία προς όσους ενδιαφέρονται για αυτές τις πληροφορίες. Η «εταιρεία» δεν παρακολουθεί, εγκρίνει ή ελέγχει οποιοδήποτε Περιεχόμενο των Τρίτων ή τους Ιστότοπους αυτών και η συμπερίληψη συνδέσμων για το Περιεχόμενο Τρίτων ή Ιστότοπους Τρίτων δεν συνεπάγεται καμία συσχέτιση ή σύνδεση μεταξύ «εταιρείας» και Τρίτων. Η «εταιρεία» δεν εγγυάται, δεν εγκρίνει ή δεν υιοθετεί την ακρίβεια ή την πληρότητα οποιουδήποτε Περιεχομένου Τρίτων ή άλλου Ιστότοπου Τρίτων. Η «εταιρεία» δεν είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση ή την αξιολόγηση Περιεχομένου Τρίτων ή των Ιστότοπων αυτών. Χρησιμοποιείτε το Περιεχόμενο τρίτων και τους Ιστότοπους αυτών με δική σας ευθύνη. Το Περιεχόμενο Τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των σχολίων από χρήστες των Τρίτων που υποβάλλονται στην «εταιρεία» μέσω των Διαδραστικών Υπηρεσιών, δεν αντανακλούν απαραίτητα τις απόψεις της «εταιρείας».

 

Υπηρεσίες Κινητής

Αν έχετε πρόσβαση στους Ιστότοπους μέσω του κινητού σας τηλεφώνου (για παράδειγμα, μέσω μιας εφαρμογής iPhone), δεν χρεώνουμε προς το παρόν για την πρόσβαση αυτή. Λάβετε υπόψη ότι οι χρεώσεις και τα τέλη του δικτύου σας, όπως οι χρεώσεις μηνυμάτων ή δεδομένων, εξακολουθούν να ισχύουν.

Τροποποίηση Περιεχομένου

Όλο το Περιεχόμενο που υποβάλλετε δεν είναι εμπιστευτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διακριτική ευχέρεια της «εταιρείας». Η «εταιρεία» ενδέχεται να μην προβάλλει το Περιεχόμενο. Ωστόσο, η «εταιρεία» και οι εντολοδόχοι της θα έχουν το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια να προβάλλουν, να αλλάξουν, να μειώσουν ή να διαγράψουν οποιοδήποτε Περιεχόμενο στους Ιστότοπους. Συγκεκριμένα, η «εταιρεία» και οι εντολοδόχοι της θα έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε Περιεχόμενο το οποίο η «εταιρεία» θεωρεί κατά την αποκλειστική της διακριτική ευχέρεια να παραβιάζει τις Οδηγίες ή οποιαδήποτε άλλη διάταξη των παρόντων Όρων Χρήσης ή αν είναι ανάρμοστο. Η «εταιρεία» δεν εγγυάται ότι θα έχετε οποιαδήποτε προσφυγή μέσω της «εταιρείας» να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε οποιοδήποτε Περιεχόμενο έχετε υποβάλει. Η «εταιρεία» διατηρεί το δικαίωμα να ενσωματώσει οποιοδήποτε Περιεχόμενο έχετε υποβάλει σε οποιονδήποτε λογαριασμό μπορεί να έχετε, τώρα ή στο μέλλον, ως εγγεγραμμένος χρήστης των Ιστοτόπων. Οι αξιολογήσεις, τα γραπτά σχόλια, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις δημοσιεύονται γενικά εντός δύο έως τεσσάρων εργάσιμων ημερών. Ωστόσο, η «εταιρεία» διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να αρνηθεί να δημοσιεύσει οποιαδήποτε υποβολή Περιεχομένου για οποιονδήποτε λόγο. Αναγνωρίζετε ότι εσείς, και όχι η «εταιρεία», είστε υπεύθυνοι για την ποιότητα οποιουδήποτε Περιεχομένου υποβάλλετε. Κανένα από το Περιεχόμενο που υποβάλλετε δεν υπόκειται σε καμία υποχρέωση εμπιστοσύνης εκ μέρους της «εταιρείας», των αντιπροσώπων της, των θυγατρικών της, των συνεργατών της ή των Τρίτων για παροχή υπηρεσιών σε αυτήν και των αντίστοιχων διευθυντών, στελεχών και υπαλλήλων αυτών.

Διατήρηση Δικαιωμάτων

Η «εταιρεία» διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση και κατά τη διακριτική της ευχέρεια, να διακόψει την άδειά σας για χρήση των Διαδραστικών Υπηρεσιών και των Ιστοτόπων και να εμποδίσει ή να αποτρέψει την μελλοντική σας πρόσβαση και χρήση των Διαδραστικών Υπηρεσιών και των Ιστοτόπων.

Η «εταιρεία» μπορεί να έχει πρόσβαση, να διατηρεί και να αποκαλύπτει τα στοιχεία του Λογαριασμού σας και το Περιεχόμενο εάν απαιτείται από το νόμο ή με καλή πίστη ότι η πρόσβαση, η διατήρηση ή η αποκάλυψη είναι λογικά αναγκαία για (i) τη συμμόρφωση με τη νομική διαδικασία, (ii) να επιβάλλει τους παρόντες Όρους Χρήσης, (iii) να απαντά σε ισχυρισμούς ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο παραβιάζει τα δικαιώματα Τρίτων, (iv) να ανταποκρίνεται στα αιτήματά σας για την εξυπηρέτηση πελατών ή (v) να προστατεύει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την προσωπική ασφάλεια της «εταιρείας» (και των υπαλλήλων της), τους χρήστες της και το κοινό.

Αποποίηση ευθυνών

Η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΑ Ή ΣΙΩΠΗΡΑ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ  Ή ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ Ή ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ  Ή ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, Η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ  Ή ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ  Ή ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ  Ή ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ. Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ  Ή ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΕΜΜΕΣΩΝ, ΤΥΧΑΙΩΝ, ΚΥΡΩΤΙΚΩΝ  Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Ή ΚΕΡΔΟΥΣ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ Ή ΖΗΜΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ.

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να καλύπτετε και να διατηρείτε αβλαβή την «εταιρεία» (και τα στελέχη, τους διευθυντές, τους αντιπροσώπους, τις θυγατρικές, τις κοινοπραξίες, τους υπαλλήλους και τους Τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες σε αυτήν), από όλες τις διεκδικήσεις, απαιτήσεις, απώλειες, ευθύνες, έξοδα, δαπάνες και υποχρεώσεις κάθε είδους και φύσης, γνωστές και άγνωστες, συμπεριλαμβανομένων εύλογων νομικών αμοιβών, που προκύπτουν από (α) τη χρήση και την πρόσβαση στους Ιστότοπους και τις Διαδραστικές Υπηρεσίες, (β) την παραβίαση οποιουδήποτε όρου από αυτούς τους Όρους Χρήσης, (γ) την παραβίαση των επιβεβαιώσεων και των εγγυήσεων που αναφέρονται παραπάνω σχετικά με το Περιεχόμενο, (δ) την παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή δικαιώματος  Τρίτου (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πνευματικών δικαιωμάτων, ιδιοκτησίας ή δικαιωμάτων απορρήτου), ή (ε) από οποιοδήποτε ισχυρισμό ότι το Περιεχόμενο που υποβάλατε προκάλεσε ζημία σε κάποιον Τρίτο. Αυτή η υποχρέωση αποζημίωσης θα παραμείνει ως την λήξη αυτών των Όρων Χρήσης και τη χρήση από εσάς των Ιστοτόπων και των Διαδραστικών Υπηρεσιών.

Εφαρμόσιμος νόμος

Οι Ιστότοποι και οι Διαδραστικές Υπηρεσίες δημιουργούνται και ελέγχονται από την «εταιρεία» στην Αθήνα, Ελλάδα. Ως εκ τούτου, οι νόμοι της χώρας θα διέπουν τους παρόντες Όρους Χρήσης, χωρίς να ισχύουν οι αρχές σύγκρουσης νόμων. Η «εταιρεία» διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στους Ιστότοπους και τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή.

Πρόγραμμα Προστασίας περί Απάτης

Στο πλαίσιο των διαδικασιών επεξεργασίας των παραγγελιών μας, εξετάζουμε όλες τις παραγγελίες για απάτη ή άλλους τύπους μη εξουσιοδοτημένων ή παράνομων δραστηριοτήτων. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να επεξεργαστούμε μια παραγγελία λόγω υποψίας για απάτη ή μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη δραστηριότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να απορρίψουμε την παραγγελία σας ή το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μπορεί να σας καλέσει στον αριθμό τηλεφώνου που δώσατε (ή να χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σας. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να ακυρώσουμε λογαριασμούς ή να αρνηθούμε να στείλουμε παραγγελίες σε συγκεκριμένες διευθύνσεις λόγω υποτιθέμενης απάτης ή μη εξουσιοδοτημένης ή παράνομης δραστηριότητας. Λαμβάνουμε τα μέτρα αυτά για να προστατέψουμε τους πελάτες μας, καθώς και τους εαυτούς μας από απάτες ή άλλες μη εξουσιοδοτημένες ή παράνομες δραστηριότητες.

Γενικά

Οποιαδήποτε διεκδίκηση ή διαφορά μεταξύ εσάς και της «εταιρείας» που προκύπτει εξ ολοκλήρου ή εν μέρει από τους Ιστότοπους ή τις Διαδραστικές Υπηρεσίες θα αποφασιστεί αποκλειστικά από αρμόδιο δικαστήριο που εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων Χρήσης κριθεί άκυρη από δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας, η ακυρότητα αυτής της διάταξης δεν επηρεάζει την ισχύ των υπόλοιπων διατάξεων αυτών των Όρων Χρήσης, οι οποίες παραμένουν σε πλήρη ισχύ και αποτελεσματικότητα. Καμία παραίτηση από οποιονδήποτε όρο των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να θεωρείται ως περαιτέρω ή συνεχιζόμενη παραίτηση από τον όρο αυτό ή από οποιονδήποτε άλλο όρο, και η αποτυχίας της «εταιρείας» να διεκδικήσει οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης δεν θα αποτελεί παραίτηση από αυτό το δικαίωμα ή τη διάταξη.  Είναι η ρητή επιθυμία των Μερών να συντάξουν τους παρόντες Όρους Χρήσης και όλα τα συναφή έγγραφα στην αγγλική γλώσσα. ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΝΟΜΟ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ Ή ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.